Beijing GTH Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Peking GTH, Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Beetje van de diamantkern

Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant

Van goede kwaliteit Horizontale Richtingboringsinstallaties voor verkoop
Van goede kwaliteit Horizontale Richtingboringsinstallaties voor verkoop
De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Ik ben online Chatten Nu

Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant

China Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant leverancier
Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant leverancier Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant leverancier Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant leverancier Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant leverancier

Grote Afbeelding :  Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOCOREDRILL
Certificering: CE
Modelnummer: BQ NQ HK PQ

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Verpakking Details: Zee leveringspakket
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Op basis van gedetailleerde volgorde
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Natuurlijke Diamant Type: Oppervlak-Set Diamond Bits
Gebruik: Minerale Exploratie, Minerale Exploratie Naam van het product: De Beetjes van de kernboor
Functies: Hoog penetratietarief, hoge snelheid, Hoge prestaties Kroonhoogte: 9mm, 12mm, en 14mm

Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant
 
De oppervlakte-vastgestelde Diamantbeetjes kunnen met om het even welke tupe van kernvaten worden gebruikt. Door de diamantrang te variëren, kunnen de grootte, de kwaliteit, en de matrijshardheid en de kroonvormen, de gebruikers naar genoegen dril en boren harde en homogene vormingen uit.
De oppervlakte-vastgestelde niet-Uitboort Beetjes boren voor gebroken vormingsrots die niet kan worden uitgeboord. De kroon wordt gebruikt om met synthetische, natuurlijke of polycrystalline diamant te plaatsen. Het heeft voor boring in zachte aan middelgrote harde vormingsrotsen gebruikt.

 

 •  Beetje van de oppervlakte wordt het vastgestelde diamant uit één enkele laag die van natuurlijke diamant geproduceerd op de oppervlakte van beetjekroon plaatsen met harde matrijs.

 • Beetje van de oppervlakte wordt het vastgestelde diamant hoofdzakelijk geadviseerd voor boren zacht aan harde vormingen. In het algemeen, beetje van de oppervlakte kan het vastgestelde diamant het tevredenstellen van penetratietarief verstrekken.

 • Om een juiste oppervlakte te kiezen die voor de geboorde vormingen wordt geplaatst, moeten wij minstens de volgende aspecten overwegen: diamantgrootte, diamantrang, profielontwerp.

 
 
Bericht:
 
Om het juiste beetje voor de baan te selecteren, om de snelheid en de macht van uw boor voor de grootte en de diepten van de te boren gaten te beoordelen en grondvoorwaarden zoals van de rotstype/vorming en down-hole voorwaarden te beoordelen.
 
Grootte:
SINOCOREDRILL de beetjes zijn beschikbaar in alle standaard het boren grootte. Ook, kunnen de niet genormaliseerde met maat beetjes volgens vereisten van cliënten worden geproduceerd.
 
Kroonhoogte:
SINOCOREDRILL-de diepten van de aanbiedingenkroon impreg van 9mm, 12mm, en 16mm. De langere kroonhoogten verstrekken betere beetjestabiliteit en verminderde trillingen, die het beetjeleven en prestaties verbeteren.
Waterwegen: 
Diverse waterwegen zijn beschikbaar voor diamant doordrongen beetjes. De verschillende waterwegen staan voor beter het spoelen in diverse grondvoorwaarden en boorsystemen toe.
Matrijs:
De SINOCOREDRILL doordrongen beetjesmatrijzen kunnen door onze ingenieur volgens grondvoorwaarden bij het werkplaats van de cliënt worden geselecteerd.
Draden:
de standaardq-draden evenals de draadtypes die door cliënten worden vereist zijn beschikbaar.

 
 
Principe om diamantgrootte te kiezen--harder de rotsen, zou kleiner de diamantgrootte moeten zijn.
 
 
  • Diamantgrootte

   Geboorde vorming

   10/20 SPC*

   Zachte vorming

   20/30 SPC

   zachte aan middelgrote vorming

   30/40 SPC

   middelgrote vorming

   40/60 SPC

   Middel aan harde vorming

   <>

   Zeer harde vorming

   *SPC is kort voor Steen per Karaat
   ** 40/60 is standaard de diamantgrootte van Forsun voor het natuurlijke beetje van de diamantkern
   *** Andere grootte is beschikbaar vanaf verzoek

    
    
    
   Regel om diamantrang te selecteren--harder de rotsen, beter de diamant 
   de rang zou moeten zijn.
    
   Gezichtsprofielen van beetje van de oppervlakte het vastgestelde kern:

   Semi-rond: het wordt meestal gebruikt in het kernbeetje met beetje kerf dikte minder dan 11mm. Het kan diverse vormingen boren. Het kernbeetje met semi-rond profiel heeft het lange beetjeleven, en kan schade vermijden; terwijl de beetje kerf dikte kan meer dan is 11mm met semi-rond profiel in het boren schurende vormingen worden toegepast.  
    
   Gestapt profiel: de dikte van het kernbeetje kerf meer dan 11mm heeft gewoonlijk dit soort profiel. Het beetje met Gestapt profiel kan hoog penetratietarief met goede stabiliteit verkrijgen in het boren. Nochtans, wordt het niet geadviseerd in gebroken zeer schurende vormingen. Wanneer het kernbeetje van beetje kerf minder dan 11mm heeft gestapt kan het profiel het boren snelheid vergemakkelijken en betere het boren stabiliteit hebben.

Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-DiamantNatuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-DiamantNatuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant

Beschikbare grootte:
Q Reeks: AQ, BQ, NQ, HK, PQ/AQTK, BQTK, BQ3, NQ2, NQ3, NQTT, HQ3, HQTT, PQ3, PQTT
T2reeks: T2 46, T2 56, T2 66, T2 76, T2 86, T2 101
T6 Reeks: T6 76, T6 86, T6 101, T6 116, T6 131, T6 146, T6S 101
T Reeks:  T36, T46, T56, T66, T76, T86
Z Reeks:  Z46, Z56, Z66, Z76, Z86, Z101, Z116, Z131, Z146
B Reeks:  B36, B46, B56, B66, B76, B86, B101, B116, B131, B146
WF reeks: HWF, PWF, SWF, UWF, ZWF
GEWICHTSreeks: RWT, EWT, AWT, BWT, NWT, HWT
WM reeks: EWM, AWM, BWM, NWM
WG Reeks: EWG, AWG, BWG, NWG, HWG
Anderen:   NMLC, HMLC, LTK48, LTK60, BGM, NGM, ADBG, TBW, TNW,
ATW, BTW, NTW, NXD3, BIJL, NX, NXC, AXT, T6H, 4 9/16, NWD4,412F, SK6L146,
TT46, TB56, TS116, CHD10
 
Natuurlijke van de de Oppervlakte Vastgestelde Kern van Diamant Multistappen de Boorbeetjes met AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang 40/60 SPC-Diamant
 

Contactgegevens
Beijing GTH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: tony

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)